Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Oivanki avanto

Kokous- ja juhlapalvelut Oivangissa

 

Elijärven rannalla sijaitsevat Oivangin tilat ja palvelut soveltuvat erinomaisesti kokous- ja juhlakäyttöön. Voit viettää vaikkapa tyhy-päivää erilaisten aktiviteettiemme parissa. Meillä on myös majoitusta, josta uusimpana Teeri-rakennus. Ravintola Oivangissa on päivittäin on tarjolla maukkaita kokouslounaita. Vuonna 2015 valmistunut Joutsen on uusin kokoustilamme.
Kokouspäivään saa piristystä ruokailujen lisäksi yhteisellä ohjelmalla. Kysy tarjouksessa myös ohjattuja retkiä lähiluontoon, tiimihengen kohotusta tai leikkimielistä kisailua. Yhteinen ulkoiluhetki kokouspäivän lomassa virkistää kummasti!
 
Juhlien viettämiseen Oivangissa on eri kokoisia tiloja. Joutsenessa ruokailee 35 henkeä takkatulen loimun ääressä. Monitoimisaliin ja ruokasaliin sopii sen sijaan yhteensä yli 200 henkeä syömään. Meillä voitkin toteuttaa myös suuremmankin suvun juhla-ateriat.
 
Iltajuhlia varten monitoimisalissa riittää tanssilattiaa ja äänentoistovälineet vaikka bändiä varten. Juhlamenut suunnittelee Oivangin keittiö asiakkaan toiveiden mukaan. Tarjoilu voidaan toteuttaa noutopöytänä tai pöytiin tarjoiluna. Tervetuloa Oivankiin koko perheen voimin!
 
Huomioittehan, että meillä ei ole anniskeluoikeuksia.

Meillä tuet nuorison hyväksi tehtävää työtä

Käyttämällä nuorisokeskuksen palveluja, tuet samalla nuorison hyväksi tehtävää työtä. Kaikki tuotto menee suoraan nuorisotyöhön tai keskuksen palvelujen parantamiseen.