Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Oivanki avanto

Kansainvälinen nuorisotoiminta

Nuorisokeskus Oivangin tavoitteena on myös lisätä suomalaisten nuorten kansainvälistymistä. Haluamme mahdollistaa vuoropuhelua eri kulttuurien välillä, edistää nuorten kielitaidon kehittymistä sekä nuorisotyön monimuotoista toimintaa.  

Oivanki toteuttaa kansainvälisiä nuorisohankkeita. Niitä ovat mm. nuorisovaihdot ja opintovierailut joihin voivat hakeutua mukaan sekä nuoret, että nuorten kanssa toimivat. Perustamme projektikohtaisia nuorisoryhmiä joka vuosi kumppaneidemme kanssa. Voit kertoa meille myös oman ideasi ja toiveesi! 

Oivanki tarjoaa käytännön palveluita myös Teidän nuorisohankkeidenne käytännön toteutukseen keskuksessamme: Tuotamme  nuorten, sekä nuorten kanssa toimivien kansainvälisten tapahtumien peruspalvelut, kuten nuorisovaihtojen ruokailu - ja majoituksen sekä oheisohjelmaa. Voimme myös auttaa ohjelman toteutuksessa. Keskuksen luonnonkaunis ympäristö ja nuorisotoiminnalliset puitteet ovatkin olleet hieno kokemus monille ulkomaiden vieraille. 

Toimimme ilolla kansainvälisten nuoriso hankkeiden  toteutuspaikkana – nuorille toki nuorisohinnoin! 

Ajankohtaista kansainvälisessä nuorisotyössä

IExpress – Ammatillista jakamista nietosten keskellä

Joulukuussa kokoonnutaan eri puolilta Eurooppaa ja naapurimaista saapuvien nuorisotyöntekijöiden kesken kehittymään ammatillisesti ja jakamaan hyviä käytänteitä. 13–22.12.2017 Oivangissa toteutuva Erasmus+ -hanke IExpress on median kautta tapahtuvan itseilmaisun keinoja käsittelevä koulutus.

Lue lisää!

Ota uusi askel ja hyppää mukaan! Vapaamuotoinen osallistujahaku 1.11.2017 mennessä sähköpostiosoitteeseen kuusamo.international(at)kuusamo.fi

p. +358400296410 tai +358408608608

EVS for Kuusamo – Eurooppalainen vapaaehtoispalvelu Kuusamossa

2.2.2018 on suunniteltu EVS for Kuusamo – partnership building activity -hanke, jonka kautta tutustutaan Eurooppalaiseen vapaaehtoispalveluun (EVS), muodostetaan kumppanuuksia organisaatioden välille ja pohditaan, miten eurooppalaiset vapaaehtoiset hyödyttävät Kuusamoa. Haluatko osallistua? Lisätietoa tuonnempana kun rahoituspäätös on saapunut!

Pohjoista eksotiikkaa

Joulun aikana kokoonnumme leirin viettoon kaukaa Kiinasta saapuvien lasten ja nuorten leirin myötä. Pohjoinen eksotiikka onkin monelle aikamoinen kokemus! Suomeen saavutaan myös, koska paikallinen kulttuuri kiinnostaa. 

Helmikuussa vieraaksemme saapuu kaksi lasten ja nuorten ryhmää Kiinasta. Tunnetko nuoria, jotka haluaisivat käydä silloin ystävyysillassa vierailulla? Otahan yhteyttä!

VAIKUTA JA ANNA PALAUTETTA

Kansainvälisyys kiinnostaa? Juttele lisää: 

Panu Päivärinta 

Kansainvälisten asioiden koordinaattori

Nuorisotyön päällikkö 

Puh. 0400 - 296410 

kuusamo.international(at)kuusamo.fi / Facebook: Panu Päivärinta Nuorisokeskus Oivanki