Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Oivanki avanto

Aktiviteetit

Oivangissa pääset monenlaisten aktiviteettien äärelle! Ohjelmat on jaettu

- sulan maan ohjelmiin
- talviohjelmiin ja
- ympärivuotisiin ohjelmiin

Oivangissa on asiakkaiden vapaassa käytössä sulanmaan aikaan minigolf, rantalentis, miniareena palloiluun, tenniskenttä sekä yhdeksän korin frisbeegolf-rata. Keskuksemme sijaitsee Elijärven rannalla, jossa pääset uimaan ja kalastamaan.

Talvella pihastamme lähtee 3 ja 5 kilometrin valolatu. Lisäksi latumme yhdistyy noin 3 kilometrin kevätsesongilla Oivangin rengaslatuun, joka on n. 13 km pitkä. 

 Lisää ulkotiloista

Sulan maan aikaan - Katso tästä!

Syksyllä, loppukeväällä ja kesällä valoisaa aikaa ja lämpöä ulkona riittää. Ohjelmia voidaan toteuttaa niin kuivalla maalla kuin vesilläkin. Ohjelmatarjontaan sulan maan aikaan kuuluvat muun muassa koskenlasku, melonta, vaellukset sekä monenlainen toiminta Oivangin lähiympäristössä.

Talviohjelmat - Katso tästä!

Lumi ja jää antavat mahdollisuudet monien talvisten ohjelmien toteuttamiseen. Lumen aika Kuusamossa alkaa yleensä loka-marraskussa ja kestää aina huhti-touokuulle saakka. Omanlaisensa tunnelman ohjelmiin luovat niin alkutalven lyhenevät päivät ja siniset hetket kuin keskitalven pakkaset ja kevättalven hankikelitkin.

Ympärivuotiset - Katso tästä!

Ympärivuotisiin ohjelmiin Oivangissa kuuluu muun muassa erilaisia kädentaitoja ja muita sisäohjelmia sekä ulko-ohjelmia, joiden lajisisältö muuttuu hieman vuodenajan mukaan.